Ο Μανώλης Μητσιάς, ο τόσο σπουδαίος ερμηνευτής μάγεψε με τη φωνή του και τα τραγούδια του τον κόσμο που κυριολεκτικά πλημμύρισε την πλατεία 28ης Οκρωβρίου στη Νέα Ερυθραία.

Ένας κορυφαίος καλλιτέχνης που μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του που τόσο έχουμε αγαπήσει όλοι μας.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η πρώτη μετάδοση του καινούριου του τραγουδιού με τίτλο ”Μαύρο τραίνο” γραμμένο για το πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη.

Παρόντες στη συναυλία ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Βικέλας κ. Εμμ. Κουρμαδιάς, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ν. Ερυθραίας κ. Μιχ. Καυγαλάκης, η πρόεδρος του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. κ. Έ. Κούτση, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Π. Αστερίου, το μέλος Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Βικέλας κ. Στ. Κονιτοπούλου κ.α.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με το που τελείωσε η συναυλία ο κόσμος έσπευσε να χαιρετήσει και να συγχαρεί τον Μανώλη Μητσιά, πριν ακόμα κατέβει από τη σκηνή.

Φωτογραφίες: Λουτριώτης Ευάγγελος.

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου καθώς και η χρήση των φωτογραφιών χωρίς την άδεια του δημιουργού.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.