Ο Τόνι Σφήνος, ο μοναδικός αυτός καλλιτέχνης, ο αυθεντικός performer έρχεται στις 12 Ιουλίου για μία μαγική βραδιά στο Άλσος της Κηφισιάς.

Ο Τόνι Σφήνος έχει εδώ και χρόνια πετύχει να χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στους θεατές, έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό του και να μετατρέπει κάθε συναυλία του σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Παρέα του αυτή τη φορά θα είναι η πολύ αγαπημένη μας Πωλίνα που θα μας θυμίσει πολλές από τις επιτυχίες της.

Ο Τόνυ Σφήνος και η Πωλίνα θα παντρέψουν τα 60-70’ς με τα 80’ς και 90’ς σε ένα τρελό πάρτυ με τον Τζεκινς Χαν να κάνει Push-ups, το Τρελοκόριτσο να φοράει Ροζ Μπικίνι, τον Rasputin να παίζει Μπιρίμπα φωνάζοντας αρίμπα και όλοι θα νιώσουμε ότι κάνουμε ένα τέλειο disco party με τρέλες στις Σευχέλλες !!
Μαζί τους όπως πάντα η μπάντα του πάθους οι Playmates και το σπάνιο έντελβάις του τραγουδιού η Βαρβάρα Νεμπή.

Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 20:00

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Πληροφορίες: 6941400531

Διοργάνωση: Μένανδρος Κηφισιάς

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.