Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας από τον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει την υπέροχη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού που τόσο άρτια διοργάνωσε το Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. και η πρόεδρος του κ. Έφη Κούτση για τις Αλλοτινές Πατρίδες.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος απηύθυνε χαιρετισμό και στη συνέχεια ο Παντελής Θαλασσινός ανέλαβε να μας ταξιδέψει με τη μουσική και τα τραγούδια του. Μαζί του στη σκηνή η Νανά Ντινοπούλου που μάγεψε το κοινό με τη φωνή της και την ερμηνεία της.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Παντελής Θαλασσινός εντόπισε στο κοινό μια παλιά του γνώριμη, την Κατερίνα Παπαδοπούλου με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και την κάλεσε στη σκηνή για να πει δύο τραγούδια.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ο κόσμος ξεσηκώθηκε και άρχισε να χορεύει ενώ στο τέλος της ζητούσε με χειροκροτήματα encore, πράγμα που έγινε και έτσι ο Παντελής Θαλασσινός πήρε ξανά την κιθάρα του και ερμήνευσε παρέα με τον κόσμο το υπέροχο τραγούδι σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη ”Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ” από το”Άξιον Εστί΄΄.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Βικέλας κ. Εμμ. Κουρμαδιάς, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Γ. Σκορδίλης, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών και αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Μ.Μ.Ε. κ. Αικ. Μουστάκη κ.α.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου καθώς και η χρήση των φωτογραφιών χωρίς την άδεια του δημιουργού.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.