Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να έχετε μία ποδιά που θα ήταν ζωγραφισμένη στο χέρι; Ποδιές ζωγραφισμένες με τις ωραιότερες σκηνές και ατάκες από τις πιο αγαπημένες μας ελληνικές ταινίες. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Πόπη Μπαρδή και ξεκίνησε να ζωγραφίζει ποδιές που είναι πραγματικά έργα τέχνης και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Η ίδια η Πόπη Μπαρδή μας λέει την ιστορία της:

”Από πολύ μικρή έβλεπα τη γιαγιά μου να χρησιμοποιεί ποδιές, στις δουλειές του σπιτιού και μου άρεσε πολύ. Άρχισα να τις χρησιμοποιώ και εγώ και με κορόιδευαν γιατί το θεωρούσαν κάτι ξεπερασμένο. Από πολύ μικρή μου άρεσε η ζωγραφική. Ήθελα να ασχοληθώ αρχικά με το σχέδιο ρούχων αλλά δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα να σπουδάσω κάτι τέτοιο. Τη ζωγραφική όμως δεν τη σταμάτησα ποτέ.

Άρχισα να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά. Ζωγράφισα φωτιστικά,νεσεσέρ,tshirt και παπούτσια στην κόρη μου καπέλα και νεσεσέρ. Όμως η ποδιά ήταν κάτι άλλο. Ήταν έρωτας και ένας καμβάς για μένα που μπορούσα να δημιουργήσω ότι ήθελα!! Πάντα θαύμαζα τους Έλληνες ηθοποιούς και κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθούσα ελληνικές ταινίες μαζί με την οικογένεια μου. Έχω μάθει πολλές ατάκες και διαλόγους απ’ έξω. Έτσι σκέφτηκα, γιατί να μην συνδυάσω δύο αγαπημένα πράγματα. Μέσα στην καραντίνα του κορωνοϊου που ήμασταν όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, μου ήρθε η ιδέα για την ποδιά με τη Σούζυ…

Είχε πολύ μεγάλη απήχηση και άρεσε πολύ στο κόσμο. Μετά η μία ποδιά ακολούθησε την άλλη. Στη συνέχεια ζωγράφισα τον ενωμοτάρχη κ. Σουξέ από τις Άγριες Μέλισσες. Του χάρισα την ποδιά, εκείνος τη φόρεσε στο Διαφάνι και ανέβηκε η φωτογραφία σε περιοδικά με την συνέντευξη του. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Η κάθε μία ποδιά γίνεται με αγάπη!! Δεν είναι αυτό το επάγγελμα μου αλλά θα ήθελα πολύ να γίνει. Δουλεύω σε μεταφορική εταιρεία και έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν αγαπάει κάποιος κάτι, το κάνει καλά. Πότε να μην παρατάς τα όνειρα σου.”

Μπορείτε να βρείτε την Πόπη Μπαρδή εδώ.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.