Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία-αφιέρωμα στον Ψαραντώνη που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου και την εταιρεία παραγωγής ”ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ” στο Άλσος Βεΐκου.

Μια βραδιά πλημμυρισμένη με τα χρώματα και τα αρώματα της Κρήτης όπου τα παιδιά του Ψαραντώνη, Γιώργος, Λάμπης και Νίκη Ξυλούρη μας χάρισαν μοναδικές στιγμές και μας ταξίδεψαν σε όλες τις γωνιές του νησιού.

Αμέσως μετά τη συναυλία συντελεστές και παραγωγοί βρέθηκαν σε έναν πολύ όμορφο χώρο, στο Γκαζάδικο στη Μεταμόρφωση για να κλείσουν με τον πιο όμορφο τη βραδιά. Εκεί οι ιδιοκτήτες του χώρου, η Ζωή και ο Γρηγόρης τους ετοίμασαν μερικά από τα ωραιότερα πιάτα τους.

Το Γκαζάδικο βρίσκεται Ύδρας 3, στη Μεταμόρφωση.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.