Μια υπέροχη παράσταση για μικρούς και μεγάλους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. Μια παράσταση γεμάτη μουσική, γεμάτη με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, γεμάτη τρυφερότητα και νοσταλγία.

Ο Γιώργος Φρατζεσκάκης έγραψε το κείμενο και σκηνοθέτησε με τόση μαεστρία την παράσταση που μάγεψε όλους τους θεατές, από τον πιο λιλιπούτειο μέχρι τον πιο μεγάλο.

Την παράσταση προλόγισε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Βικέλας κ. Εμμ. Κουρμαδιάς ενώ έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν οι: Κορίνα Αλεξανδρίδου, Στυλιανή Κλείδωνα, Γιάννης Κορρές, Στάθης Λαγκαδάς, Άννα Μάγκου, Στεφανία Φιλιάδη και ο Γιώργος Φρατζεσκάκης.

Είναι μια παράσταση που σίγουρα αξίζει να δείτε όπου την πετύχετε.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου καθώς και η χρήση των φωτογραφιών χωρίς την άδεια του δημιουργού.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.