Μπορεί να ήταν βροχερός ο καιρός, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον κόσμο να πλημμυρίσει κυριολεκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού ”Βασίλειος Γκατσόπουλος” στο Δημαρχείο Κηφισιάς για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση ”Παντρολογήματα΄΄ του Νικολάι Γκογκόλ σε διασκευή και σκηνοθεσία Αλμπέρτο Εσκενάζη, ο οποίος είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μαζί του επί σκηνής η Κάλη Δάβρη, η Σάρα Εσκενάζη, ο Σταμάτης Μπαντούνας, ο Βασίλης Φακανάς και ο Αντώνης Βαρθαλίτης.

Το έργο είναι μια ανατρεπτική κωμωδία, από το “Θέατρο της Μεσογείου”, πολύ κοντά στην σημερινή μας εποχή που αφηγείται την ιστορία μιας προξενήτρας που προτείνει τρεις υποψήφιους γαμπρούς σε μια πανέμορφη νύφη. Όμως…. ο καθένας έχει το κατιτίς του που δεν έχει ο άλλος! Στην προσπάθεια τους να την διεκδικήσουν οι τρεις γαμπροί υπομονεύουν ο ένας τον άλλον και εκθέτουν τα υποτιθέμενα ελαττώματα των ανταγωνιστών τους. Μέσα σ’ αυτό το κομφούζιο, ο θείος που είναι προχωρημένης ηλικίας προσπαθεί να βρει την λύση αλλά…. ένα αναπάντεχο τέλος τα ανατρέπει όλα!

Ο Αλπέρτο Εσκενάζη αφιέρωσε την παράσταση στην Κηφισσιώτισσα ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και προσφέρθηκε να διοργανώσει με τη σύμπραξη του Δήμου μια τιμητική βραδιά στη ζωή και το έργο της.

Τη βραδιά προλόγισε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Βικέλας ενώ την παράσταση παρακολούθησαν αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φωτογραφίες-Βίντεο: Ευάγγελος Λουτριώτης

Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου καθώς και η χρήση των φωτογραφιών χωρίς την άδεια του δημιουργού.

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.