ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ώρα: 20:00
Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά)

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Ένα μουσικό πανόραμα που με αφορμή τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, ζωντανεύει στη σκηνή ένα λαϊκό παραμύθι που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, από την Παιδική Σκηνή ΚΙΒΩΤΟΣ του Γιώργου Φρατζεσκάκη. Ένας κρυμμένος θησαυρός και ένα μεγάλο μυστικό που κρύβεται σε ένα παλιό ερειπωμένο σπίτι, γίνονται η αφορμή, ο Σταύρος -ένα μικρό αγόρι που αγαπάει τη μουσική και γράφει τραγούδια- να παίξει με τη φαντασία του ένα παιχνίδι που θα τον οδηγήσει σε μια περιπέτεια… Μια παιδική μνήμη, ένα παιχνίδι ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, γεμάτο τραγούδια και χορούς, γέλιο, μαγεία και μυστήριο που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Τραγούδια: Σταύρος Κουγιουμτζής
Σκηνικό-Κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης
Διασκευή τραγουδιών: Κώστας Χαριτάτος
Χορογραφίες: Άννα Μάγκου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Βουτυρά

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Κορίνα Αλεξανδρίδου, Στυλιανή Κλείδωνα, Γιάννης Κορρές, Στάθης Λαγκάδας, Άννα Μάγκου, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργος Φρατζεσκάκης

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.