βασισμένη 

στους “Βασιλικούς Μετά Τρούλου” του Χάρη Ρώμα 

  Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά και μουσική Μάνου Αντωνιάδη, το ELIZADETH είναι διασκευή του έργου “Βασιλικοί μετά τρούλου” του Χάρη Ρώμα. Μια θεότρελη κωμωδία και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία, που επικρατεί στον κόσμο του θεάτρου. Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21:15 έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Αθήνα 2022Δύο χρόνια μετά την έκρηξη της υγειονομικής κρίσης, ένας ηθοποιός καλείται να συγκεντρώσει μια ομάδα ανέργων συναδέλφων του, για να τους ανακοινώσει ότι θα ανεβάσουν τη “Μαρία Στιούαρτ” του Σίλερ. Μόνο που πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το έργο, θα ανέβει υπό τη μορφή μιούζικαλ και μάλιστα “πειραγμένο”, από μια ατάλαντη παρεμβατική συγγραφέα, που όλοι τους σιχαίνονται, η οποία βρήκε έναν φιλοβασιλικό σύλλογο να τους χρηματοδοτήσει. Θα καταφέρει να τους πείσει να συμμετέχουν στο “τερατούργημα” της και με ποιο τίμημα; Είναι η πανδημία και η ανέχεια αρκετή για να ξεπουληθούν καριέρες, ήθη και αρχές;

Συγγραφέας: Χάρης Ρώμας 

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς

ΠρωτότυπηΜουσική / Διασκευή τραγουδιών: Μάνος Αντωνιάδης

Στίχοι τραγουδιών : Πάνος Μπρατάκος – Μάνος Αντωνιάδης 

Σκηνικό : Μιχάλης Παπαδόπουλος 

Επιμέλεια κοστουμιών :Team Vault              

                  Ρούχα εγκύου : Mamaca

                  Κοστούμια εποχής : Μιχάλης Σδούγκος 

                  Περούκες : Γιώργος Νικολαΐδης, Αχιλλέας Κοντοβαίος

Σχεδιασμός φωτισμών / Φωτογραφίες Παράστασης: Χριστίνα Φυλακτοπούλου

Χορογραφίες : Δήμητρα Κολλά 

Αφίσα παράστασης: Γιάννης Κεντρωτάς

Trailer / Κινηματογράφηση: ORKI Productions

Πρόγραμμα παράστασης: Εκδόσεις  Αιγόκερως

Επικοινωνία / Προώθηση παράστασης: Νταίζη Λεμπέση 

Βοηθός σκηνοθέτη: Αλεξάνδρα Γαϊδατζή 

Παραγωγή: VAULT 

ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης) 

Χριστίνα Σαμπανίκου (Τζένη Θεοκλέους)

Ορνέλα Λούτη (Ελένη Κουρή) 

Στέλιος Ψαρουδάκης (Πέτρος Παπαδόπουλος) 

Δήμητρα Κολλά (Λυδία Λενιόρδου)

Σωτήρης Δούβρης (Άρης Λυμπερόπουλος)

Κική Μαυρίδου (Τερέζα Λεμπέση) 

Παναγιώτης Δελαβίνιας (Έλτον Λεμπέσης) 

Εύη Τσάφου (Ντέπυ Καρατζιά) 

Σωτήρης Μεντζέλος (Κώστας Μάλφας)

Από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21:15

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 110’ (με 10’ διάλειμμα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Προπώληση Viva.gr : https://www.viva.gr/tickets/theater/elizadeth/

Γενική είσοδος: 15 ευρώ 

Μειωμένο Εισιτήριο: 12 ευρώ (Φοιτητές /Σπουδαστές /Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων /ΑμΕΑ /Άνω των 65 ετών/Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας) 

By Ευάγγελος Λουτριώτης

Ονομάζομαι Ευάγγελος Λουτριώτης και είμαι φωτογράφος. Έχω σπουδάσει εφαρμοσμένη και καλλιτεχνική φωτογραφία στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης(Δ.Ι.Ε.Κ. Κηφισιάς). Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο της φωτογραφίας, όπως σεμινάριο Αστροφωτογραφίας με την υποστήριξη της Canon. Έχω πιστοποιηθεί από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο ''Φωτογραφία και Διαφήμιση''. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία τα τελευταία 25 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έργα μου έχουν δημοσιευθεί και στα δύο ελληνικά φωτογραφικά περιοδικά. Φωτογραφίες μου έχουν αποτελέσει μηνιαία εξώφυλλα των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Canon (Facebook και Instagram). Μεγάλο μέρος της ενασχόλησής μου με τη φωτογραφία αποτελεί η φωτογραφία τεκμηρίωσης καθώς και η φωτογράφιση παραστατικών τεχνών. Παρόλο που εργάζομαι σε διάφορα είδη φωτογράφισης, η φωτογραφία δρόμου και τα ασπρόμαυρα θέματα είναι τα είδη που επιλέγω για τα προσωπικά μου projects. Οι φωτογραφίες είναι η ματιά μου στον κόσμο γύρω μου και όχι μια ρεαλιστική αποτύπωσή του. Στόχος μου είναι μέσα από τη φωτογραφία να αφήσω τον θεατή να ερμηνεύσει τον κόσμο, όπως τον βλέπω μέσα από τον φακό μου.