Ο λόγος για τον 10χρονο Στέλιο Κερασίδη, ο οποίος έχει ήδη στο πορτφόλιό του ένα εξαιρετικό βιογραφικό πιανιστικής και συνθετικής σταδιοδρομίας. Δεκάδες τα βραβεία και οι διεθνείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ του μικρού Mozart φαινόμενο, όπως τον αποκαλούν οι ειδήμονες του χώρου. Αποκορύφωμα η πρόσφατη βράβευσή του στο Global Child Prodigy Awards, ενώ σύντομα θα βραβευθεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το βραβείο Μουσικής Sciacca 2022 στο Βατικανό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο μικρός-μεγάλος Στέλιος έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου όπως στο Royal Albert Hall και το Carnegie Hall, αλλά και τον Σεπτέμβριο του 2021 έγινε ο νεότερος σολίστ στην ιστορία του Ηρωδείου συμπράττοντας στην sold out συναυλία με την ορχήστρα Τσαϊκόφσκι της Μόσχας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου-μύθου Vladimir Fedoseyev.

Η παιδική φωνούλα του από το video wall όπου μας παρουσίαζε τις απίστευτα ώριμες δικές του και όχι μόνον εμπνεύσεις του, χωρίς να διαβάσει καμία παρτιτούρα, καθήλωσε του πάντες!

Αφιερώματά του στον ήλιο, στα κύματα, στα αρχαία μνημεία, στο περιβάλλον, στον πλανήτη του μέλλοντός μας.

Το ειδικό μουσικό αφιέρωμα στον αείμνηστο mister Oscar Βαγγέλη Παπαθανασίου, έδωσε άλλη διάσταση στους “δρόμους της φωτιάς”.

Η τζαζ είχε επίσης τον δικό της ρόλο στο ρεπερτόριο του 10χρονου συνθέτη φαινόμενο όπως και θρυλικές κινηματογραφικές μελωδίες του περασμένου αιώνα. Πολλά τα encore από τις κερκίδες και κανένα χατίρι δεν χαλάστηκε από τον Στέλιο Κερασίδη του παρόντος και του μέλλοντός μας!

Ανάμεσα στο εκλεκτό κοινό ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας με τη σύζυγό του, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κηφισιάς Ρόζυ Χαριτοπούλου, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σκορδίλης, τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. “Δ. Βικέλας” Πόλυ Αστερίου, Ζωή Μπελούκα, οι κυρίες Ευγενία Αραβώση, Φανή Μαραγκού, Αργυρώ Τζελίλη, Πόλα Γεωργούλα, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη.

By Ευάγγελος Λουτριώτης

Ονομάζομαι Ευάγγελος Λουτριώτης και είμαι φωτογράφος. Έχω σπουδάσει εφαρμοσμένη και καλλιτεχνική φωτογραφία στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης(Δ.Ι.Ε.Κ. Κηφισιάς). Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο της φωτογραφίας, όπως σεμινάριο Αστροφωτογραφίας με την υποστήριξη της Canon. Έχω πιστοποιηθεί από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο ''Φωτογραφία και Διαφήμιση''. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία τα τελευταία 25 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έργα μου έχουν δημοσιευθεί και στα δύο ελληνικά φωτογραφικά περιοδικά. Φωτογραφίες μου έχουν αποτελέσει μηνιαία εξώφυλλα των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Canon (Facebook και Instagram). Μεγάλο μέρος της ενασχόλησής μου με τη φωτογραφία αποτελεί η φωτογραφία τεκμηρίωσης καθώς και η φωτογράφιση παραστατικών τεχνών. Παρόλο που εργάζομαι σε διάφορα είδη φωτογράφισης, η φωτογραφία δρόμου και τα ασπρόμαυρα θέματα είναι τα είδη που επιλέγω για τα προσωπικά μου projects. Οι φωτογραφίες είναι η ματιά μου στον κόσμο γύρω μου και όχι μια ρεαλιστική αποτύπωσή του. Στόχος μου είναι μέσα από τη φωτογραφία να αφήσω τον θεατή να ερμηνεύσει τον κόσμο, όπως τον βλέπω μέσα από τον φακό μου.