Αυτό έζησαν όσοι βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κορυφαίο συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη, φέτος είναι το έτος Καμπανέλλη άλλωστε. Ο σπουδαίος Γιώργος Χατζηνάσιος αρχικά μας χάρισε όλες τις υπέροχες συνθέσεις του από όλες τις ταινίες στις οποίες έχει γράψει τη μουσική, ενώ στη συνέχεια έχοντας στην παρέα του τους καταξιωμένους τραγουδιστές Σπύρο Κλείσσα και Αγάθη Κοσκινά μας παρουσίασαν τα μελοποιημένα έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Μια ευτυχής στιγμή ήταν, στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, η συνύπαρξη επί σκηνής του Γιώργου Χατζηνάσιου με την κόρη του Μαργαρίτα, η οποία ζει και διαπρέπει στο εξωτερικό ως Margo Nancyfor. Ένα εκπληκτικό κονσέρτο για δύο πιάνα με τις σπουδαίες μουσικές του μεγάλου συνθέτη.

Η βραδιά έκλεισε με τους δύο τραγουδιστές να ερμηνεύουν όλα τα γνωστά τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου και που όλοι μας έχουμε τόσο αγαπήσει.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να γίνει στην ερμηνεία του Σπύρου Κλείσσα στο Μονόγραμμα του Ελύτη που κυριολεκτικά καθήλωσε το κοινό, αλλά και στην ερμηνεία της Αγάθης Κοσκινά στο τραγούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου ”Κεκλεισμένων των θυρών”, που είναι γραμμένο για την όπερα ”Frank e Stein”.

Τη βραδιά, που ήταν μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Βικέλας κ. Νίνα Βλάχου, η οποία έχει επιμεληθεί όλες τις εκδηλώσεις των Μενανδρείων ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γ. Κεχρής, ο οποίος απηύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό , ο πρωταθλητής κ. Τζελίλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Α. Κουρέπης, ο ερμηνευτής Μ. Βιολάρης κ.α.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Γράφει: Χριστιάννα Φωτιάδη

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.