29 βραδιές θεματικού ταξιδιού στο πανέμορφο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου!

Με την κορυφαία ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη, κάνει έναρξη την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, το Επετειακό 30ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλειο Ξύδη.

Έχοντας στη σκηνή μαζί της, την ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη θα παρουσιάσει τα best of μιας 55χρονης καριέρας!

Στο Ά μέρος του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν, επίσης, συναυλίες με τους Μαρίνα Σπανού, Αλέκα Κανελλίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Πένυ Μπαλτατζή-Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, ΠΥΞ-ΛΑΞ, Χειμερινούς Κολυμβητές.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν 15 σπουδαίες, θεατρικές παραστάσεις με αγαπημένους πρωταγωνιστές, 2 παιδικά θεάματα, καθώς και η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των Τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού- Αθλητισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κ.Ε.Δ.Ε, ενώ για πρώτη φορά φέτος έλαβε και την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).

Μια σημαντική επιβράβευση για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας, καθώς πρόκειται για διακρίσεις που επισφραγίζουν την ολοένα αυξανόμενη, πολιτιστική εξωστρέφεια του Δήμου μας και αποτελούν εφαλτήριο για την περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Φεστιβάλ!

Τέλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) θα είναι και αυτό το καλοκαίρι ο υγιειονομικός αρωγός του Φεστιβάλ.

Η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ θα προσφέρει για 3η συνεχή χρονιά Ελεύθερη Είσοδο στο Φεστιβάλ για τις Νέες και Νέους της πόλης μας, ηλικίας 16-30 ετών.

Σας καλούμε να απολαύσετε βραδιές Τέχνης και Ψυχαγωγίας σε ένα από τα ωραιότερα θέατρα της Αττικής, το φιλόξενο Κηποθέατρο Παπάγου, με «Πολιτισμό για όλους!».

Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων:

Γραφείο Φεστιβάλ: Αναστάσεως 90, Παπάγος, τηλ. ☎️ 2132027185-186-187,

Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες: 09:00 – 14:00

(ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ POS)

Εμπορικό Κέντρο Holargos Center

Λεωφόρος Περικλέους 56 – Χολαργός,

τηλ.: 210-6522977

Εργάσιμες ημέρες και ώρες

Ταμείο Κηποθεάτρου: Οδός Κορυτσάς

6η στάση Παπάγου,

τηλ.: 2106520412/ Την ημέρα της εκάστοτε παράστασης/συναυλίας από τις 19:00

Ηλεκτρονικά στις πλατφόρμες εισιτηρίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Γραφείο Φεστιβαλ/ festivalpapxol@gmail.com

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Ά Μέρους του Φεστιβάλ στο ακόλουθο link: https://festival.dpapxol.gov.gr/?page_id=249

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.