Η φωτογραφική ομάδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί σε μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας, όπου θα εκτεθούν τα έργα των συμμετεχόντων από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιαπωνία.

Η έκθεση εντάχθηκε από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για το 2024 “Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας- Ελλάδας”.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός, 1ος όροφος).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 15 έως 25/06/2024

ΩΡΕΣ: 11:00-14:00 & 18:00-21:00

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.