O Θάνος Λούδος θα είναι ένα από τα σημαντικά πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή των Art Awards 2024 της Dreamteam!

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, θεσπίζει τον εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας Art Awards καθώς και την αντίστοιχη συλλογική έκθεση Τέχνης #LOVE4ART, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. Τα έργα των Art Awards που θα είναι δημιουργίες γλυπτικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας και μικτής τεχνικής 90 καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο, θα εκτεθούν στη μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26-27-28 Φεβρουαρίου 2024. Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένα και καταξιωμένα πρόσωπα του εικαστικού χώρου, θα αποφανθεί για τα αρτιότερα έργα και θα αποδώσει τα πρώτα βραβεία ανά κατηγορία!

Το όνομα και η κριτική του κύριου Θάνου Λούδου προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός! Με καταγωγή από το Τυχερό Έβρου, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο Θάνος Λούδος είναι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τέχνη, το Δίκαιο & την Οικονομία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επιπλέον κατέχει δίπλωμα ως Applied Jewelry Professional από το Γεμολογικό Ινστιτούτο Αμερικής (GIA).

Είναι ο νεότερος δημοπράτης στην Ελλάδα, διοργανώνει μέσω του Οίκου Δημοπρασιών Loudos Auctions εξειδικευμένες δημοπρασίες έργων τέχνης, πολύτιμων ρολογιών, σπάνιων κοσμημάτων καθώς και φιλελληνικών και ιστορικών αντικειμένων.

Παράλληλα διοργανώνει φιλανθρωπικές δημοπρασίες για συλλόγους και οργανισμούς, ως δημοπράτης αυτόνομα ή ως οίκος δημοπρασιών Loudos Auctions.

Το 2019 ίδρυσε τον οίκο δημοπρασιών Loudos Auctions  και τον Μάιο του ίδιου έτους την γκαλερί Loudos Fine Art η οποία μετονομάστηκε το 2021 σε Loudos Contemporary.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες με θέματα Τέχνη και Οικονομία, Τέχνη και Επενδύσεις και άλλα. Επίσης πραγματοποιεί σεμινάρια από το 2018 με θέμα The Auction Business για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Art Law and Arts Management του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Τέλος, από τον Μάιο του 2022 συμμετέχει ως εκτιμητής στην τηλεοπτική σειρά Cash or Trash του Star Channel.

Το Δ.Σ της Dreamteam ευχαριστεί θερμά τον κύριο Θάνο Λούδο για τη σύμπραξη και τη Τιμή!

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.