Πρωτοπόροι της Ελληνικής μουσικής σκηνής και καταξιωμένοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2023 και συντροφεύουν τα καλοκαιρινά́ βράδια μας με μοναδικές στιγμές αληθινής διασκέδασης, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), από́ την Τετάρτη, 28 Ιουνίου έως την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023.

Φιλοδοξία και στόχος μας είναι μέσα από την πολιτιστική μας πρόταση και την μοναδική ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ να προσφέρουμε για μία ακόμα φορά ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές σε όλους τους θεατές επιτυγχάνοντας να καλύψουμε ένα πολύ μεγάλο εύρος των καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων και προτιμήσεών τους.

Ας απολαύσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη αυτή Γιορτή Ψυχαγωγίας και Πολιτισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

28 Ιουνίου: Γιάννης Κότσιρας

30 Ιουνίου: Μελίνα Ασλανίδου

3 Ιουλίου: Νίκος Πορτοκάλογλου-Ρένα Μόρφη

5 Ιουλίου: Καίτη Γαρμπή

7 Ιουλίου: Δέσποινα Βανδή

10 Ιουλίου: Stand Up Comedy

11 Ιουλίου: Σοφία Βόσσου- Γιώργος Υδραίος

12 Ιουλίου: Ευανθία Ρεμπούτσικα

13 Ιουλίου: Γιώργος Μακρής

14 Ιουλίου: Κώστας Μακεδόνας

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.