Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μαντά, ”50 χρόνια τηλεόραση” στην αίθουσα Β. Γκατσόπουλος του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Ο Κώστας Μαντάς, που υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ αλλά και καθηγητής στα Ι.Ε.Κ. από πολύ νωρίς υποδεχόταν όλους όσοι βρέθηκαν στο Δημαρχείο για την παρουσίαση.

Για το βιβλίο μίλησαν η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Νίνα Βλάχου, η οποία είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τον κ. Μαντά, ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος, ο σκηνοθέτης και καθηγητής σκηνοθεσίας στο τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ κ. Περικλής Χούρσογλου, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κ. Γιάννης Μόρτζος, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης κ. Αχιλλέας Κουρέπης και ο πρόεδρος του Συλλόγου ”Οι φίλοι της Ορχήστρας Κηφισιάς” κ. Φραντσέσκο Βιανέλλο.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου ενώ την εκδήλωση προλόγισε η κ. Σταυρούλα Βενιέρη, συγγραφέας-αρθρογράφος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας των εκδόσεων Κούρος, από όπου κυκλοφορεί το βιβλίο του κ. Μαντά.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Ιωάννα Προσμίτη και Βίκυ Ντούλια ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κ. Αριστέα Κοντόζογλου, δημοσιογράφος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κ. Έφη Κούτση, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών και αντιπρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κ. Κατερίνα Μουστάκη, η πρόεδρος του κέντρου ΠΡΟΝΟΗ και πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εκάλης κ. Αγγελική Βαλασοπούλου, το μέλος ΔΣ του Φιλοπροόδου Συλλόγου Πολιτείας και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Συλλόγου κ. Χριστιάννα Φωτιάδη, οι ηθοποιοί Ηρώ Μουκίου και Κρίστη Παπαδοπούλου, η τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη κ.α.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.