Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, ώρα 19:00, πολυχώρος ΔΑΪΣ

Εμβληματικά έργα των δύο σημαντικότερων Ελλήνων μουσικοσυνθετών του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι θα ερμηνεύσει η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου και των String Demons στη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) με τίτλο: «Φθινοπωρινές Νότες».

Οι 100 κιθαρίστες, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, κιθαριστή και καθηγητή Βαγγέλη Μπουντούνη, ο σολίστ Βασίλης Μαστοράκης, οι Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Άννα Κατσούλη, με την Φωτεινή Κοσκόρου καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου που έχει την μουσική επιμέλεια της συναυλίας, υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μια αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά, σε μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα.

Η μουσική παράσταση θα δοθεί παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 19:00 στον πολυχώρο ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151, Μαρούσι).

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Bachelor of Arts. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Μέλος Δ.Σ. Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας-Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου ''Ελπίδα Μάνας΄΄, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.