του J. B. Priestley

Μια παρέα στενών φίλων και συνεργατών σε ανερχόμενο εκδοτικό οίκο, συγκεντρώνονται για να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ συντροφιά με έναν νέο συγγραφέα, του οποίου εκδίδουν το έργο. 

Ένα τυχαίο γεγονός και η ομήγυρη, χωρίς να το καταλάβει, αρχίζει να αναζητά τους λόγους που οδήγησαν τον αδελφό του ενός και φίλο όλων τους σε αυτοκτονία, ένα χρόνο πριν. 

Με τον νέο συγγραφέα ως ανυποψίαστο καταλύτη, ξετυλίγεται ένα σκοτεινό κουβάρι αναπάντεχων αποκαλύψεων για την σχέση καθενός τους με τον αυτόχειρα, με τους άλλους και με τον εαυτό του. Όταν η βραδιά τελειώνει όλοι τους βρίσκονται μπροστά στην Επικίνδυνη Στροφή.

Και το ερώτημα είναι: Θα ήταν καλύτερα να «Κοιμάται το Σκυλί»;

Συντελεστές

Επιλογή Δραματολογίου – Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου

Σκηνοθεσία: Μανώλης Κλωνάρης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ρουμπίνη Χονδρουδάκη

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Θόδωρος Μπρουσκομάτης

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Φωτογραφίες: Νικόλαος Τσίρος

Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble

Παίζουν: Αγησίλαος Αλεξίου, Βαρβάρα Λάρμου, Μυρτώ Λοντόρφου, Δημήτρης Μαζιώτης, Δημήτρης Παπάς, Ηλέκτρα Σαρρή, Ρουμπίνη Χονδρουδάκη

Πληροφορίες

Αγγέλων Βήμα – Τόπος Συνάντησης Ανατολής-Δύσης
Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια (πίσω από το Εθνικό Θέατρο Τσίλλερ) 

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:00

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (μειωμένο), 5 ευρώ (ατέλεια)Αγορά εισιτηρίων: http://www.aggelonvima.gr

https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/epikindyni-strofi-i-to-skyli-pou-kiimate/

Πληροφορίες-Κρατήσεις 210-5242211 

By Ευάγγελος Λουτριώτης

Ονομάζομαι Ευάγγελος Λουτριώτης και είμαι φωτογράφος. Έχω σπουδάσει εφαρμοσμένη και καλλιτεχνική φωτογραφία στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης(Δ.Ι.Ε.Κ. Κηφισιάς). Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο της φωτογραφίας, όπως σεμινάριο Αστροφωτογραφίας με την υποστήριξη της Canon. Έχω πιστοποιηθεί από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο ''Φωτογραφία και Διαφήμιση''. Ασχολούμαι με τη φωτογραφία τα τελευταία 25 χρόνια και έχω συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έργα μου έχουν δημοσιευθεί και στα δύο ελληνικά φωτογραφικά περιοδικά. Φωτογραφίες μου έχουν αποτελέσει μηνιαία εξώφυλλα των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Canon (Facebook και Instagram). Μεγάλο μέρος της ενασχόλησής μου με τη φωτογραφία αποτελεί η φωτογραφία τεκμηρίωσης καθώς και η φωτογράφιση παραστατικών τεχνών. Παρόλο που εργάζομαι σε διάφορα είδη φωτογράφισης, η φωτογραφία δρόμου και τα ασπρόμαυρα θέματα είναι τα είδη που επιλέγω για τα προσωπικά μου projects. Οι φωτογραφίες είναι η ματιά μου στον κόσμο γύρω μου και όχι μια ρεαλιστική αποτύπωσή του. Στόχος μου είναι μέσα από τη φωτογραφία να αφήσω τον θεατή να ερμηνεύσει τον κόσμο, όπως τον βλέπω μέσα από τον φακό μου.